x تبلیغات
مجله دلتا

دیگچه مشهدی، دسر خراسانی

دیگچه مشهدی دسر معروف استان خراسان است که بیشتر به عنوان نذری درست می‌شود. این دسر را به راحتی می‌توان در لبنیات فروشی‌های استان خراسان پیدا کرد.
دیگچه مشهدی

خرما پلو اهوازی با مرغ

خرما پلو یک غذای اصیل اهوازی است که به دلیل داشتن خرما، بسیار مقوی است و با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست می‌شود.
خرما پلو

نان دارچینی ، گرم و مقوی

نان دارچینی از نان‌های خوشمزه خانگی است.
نان دارچینی

نان دارچینی از نان‌های مقوی و خوشمزه‌ای است که  در وعده های صبحانه و عصرانه مصرف می‌شود. این نان طبع گرمی دارد و مناسب روزهای سرد سال است. نان دارچینی با مایه خمیر درست شده و ماندگاری زیادی دارد.

مواد لازم تهیه نان دارچینی :

  • مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم: نصف پیمانه
  • شکر: ۶۰ گرم
  • آرد: ۳۵۰ گرم
  • نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد

مواد لازم تهیه لایه میانی :

کره: ۷۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۵ قاشق سوپ‌خوری
کره برای رومال کردن به میزان لازم

نان دارچینی خانگی

طرز تهیه نان دارچینی :

مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق از شکر خوب مخلوط کنید؛ سپس آن را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.

آرد را دو بار الک کرده و با نمک و بقیه شکر مخلوط کنید.

کره و زرده تخم مرغ را با همزن ترکیب کرده و با مایه خمیر عمل آمده به مخلوط آرد بیفزایید.

خمیر را خوب ورز دهید تا منسجم و یکدست شود؛ سپس آن را یک ساعت و نیم کنار بگذارید تا استراحت کند.

برای مواد میانی، کره، شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

رول نان دارچینی

خمیر نان را باز کرده و روی آن کره آب شده بمالید؛ سپس از مواد میانی روی تمام سطح آن بریزید. و از جهت  عرض آن به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و از دو سر نوار خمیر را رول کنید.

رول‌های نان را ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند؛ پس از پخت، آن‌ها را از فر بیرون آورده و با برس روی رول‌ها کره آب شده بمالید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان خانگی خوشمزه دیگر ” نان شیرمال خانگی “ را مطالعه کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیتزا مارگاریتا ، اصیل و ساده

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را در مجله دلتا بخوانید.
پیتزا مارگاریتا

شیرینی ساق عروس ، ویژه جشن ها

طرز تهیه شیرینی ساق عروس را در مجله دلتا بخوانید.
شیرینی ساق عروس

گراتن پاستا ، غذای فوری مجلسی

گراتن پاستا نوعی غذای فوری با طعمی بی‌نظیر است.
گراتن پاستا

طرز تهیه آش سبزی شیرازی

طرز تهیه آش سبزی شیرازی را در مجله دلتا بخوانید.
آش سبزی

فیش اند چیپس به سبک انگلیسی

فیش اند چیپس از غذاهای معروف و سنتی انگلیس است.
فیش اند چیپس

تهیه کباب دیگی در فر

طرز تهیه کباب دیگی خوشمزه را در مجله دلتا بخوانید.
کباب دیگی

کباب دیگی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که در بیشتر خانه‌ها طبخ می‌شود و طرفداران زیادی دارد. این کباب شبیه کباب تابه‌ای است و با آن تفاوت‌های کمی دارد. کباب دیگی با سس مخصوصی درست شده و با کته یا چلو سرو می‌شود.

مواد لازم تهیه کباب دیگی :

  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • پودر نان خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • نمک، فلفل و پودر زیره سبز به میزان لازم
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تازه: یک قاشق چای‌خوری
  • آب: یک سوم پیمانه

مواد لازم سس کباب :

  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: نصف پیمانه
  • مرزه برای تزیین

کباب دیگی در فر

طرز تهیه کباب دیگی :

پیاز و سیر را ریز رنده کنید. گوشت چرخ کرده را با سیر، پیاز، نمک، فلفل و پودر زیره مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

سپس پودر نان خشک، آب، آب لیمو ترش و جعفری خرد شده را به مواد افزوده و با هم مخلوط کنید.

مایه کباب را حدود نیم ساعت استراحت دهید تا بیات شود؛ سپس از مواد به اندازه گردو برداشته و در دست شکل دهید. آن‌ها را در ظرف مخصوص فر چیده و نیم ساعت در یخچال بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با شامی کباب اصیل ایرانی ” بفرمایید شامی کباب ترد و خوشمزه “ را مطالعه کنید.

سیب زمینی‌ها را حلقه حلقه کرده کرده و روی کباب‌ها بچینید.

کباب

آب و رب را مخلوط و روی کباب و سیب زمینی بریزید؛ روی ظرف را فویل بکشید و ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. سپس فویل را بردارید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه دیگر پخته و سرخ شود.

هنگام سرو مقداری مرزه برای تزیین روی کباب بریزید.

کباب دیگی را در تابه و بدون فر هم می‌توان درست کرد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

شیرینی گل مینا

طرز تهیه شیرینی گل مینا خانگی را در مجله دلتا بخوانید.
شیرینی گل مینا

شیرینی گل مینا یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که تهیه آن راحت و آسان است. این شیرینی که با پودر کاسترد آماده می‌شود، بافت ترد و نرمی دارد و برای مهمانی و مناسبت‌هایی مانند عید نوروز مناسب است.

مواد لازم تهیه شیرینی گل مینا :

  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: دو سوم لیوان
  • پودر کاسترد: ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: ۲ لیوان
  • هل یا وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی گل مینا

طرز تهیه شیرینی گل مینا :

مواد یخچالی را از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.

پودر قند، آرد، نشاسته ذرت و پودر کاسترد را جداگانه الک کنید.

کره و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن بزنید. به جای کره، از روغن جامد هم می‌توان استفاده کرد.

سپس زرده تخم مرغ، وانیل، پودر کاسترد و نشاسته ذرت را اضافه کنید. آرد را کم کم در مواد بریزید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

وقتی خمیر صاف و یکدست شد، آن را به چند قسمت تقسیم کرده و بنا به سلیقه خود، کاکائو، زعفران یا رنگ خوراکی در آن بریزید تا رنگی شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک شیرینی خوشمزه دیگر ” شیرینی نارگیلی پفکی به شیوه خانگی “ را مطالعه کنید.

هر کدام از خمیرهای رنگی را جداگانه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

شیرینی عید خانگی

بهتر است در تهیه شیرینی گل مینا از چند رنگ استفاده کنید تا شیرینی‌ها زیبا شوند.

سپس آن‌ها را بین دو کیسه فریزر با وردنه باز کرده و قالب بزنید.

در صورت تمایل می‌توانید روی شیرینی‌ها مروارید خوراکی بگذارید.

خمیرهای قالب زده را در سینی فر چیده و آن را یک ربع در فر بگذارید تا شیرینی آماده شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 صفحه بعد