x تبلیغات
مجله دلتا

کباب سرداشی همدان

کباب سرداشی از غذاهای محلی همدان است.
کباب سرداشی

پاستا پستو با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا پستو با سس مخصوص را در مجله دلتا بخوانید.
پاستا پستو

مربای کدو حلوایی ، ترد و مجلسی

مربای کدو حلوایی یکی از انواع مربا های ایرانی است.

شیرینی دانمارکی ، ساده و صمیمی

شیرینی دانمارکی از شیرینی های ساده و پر طرفدار است.
شیرینی دانمارکی

پیراشکی اسفناج ، سبک و مقوی

برای آشنایی با طرز تهیه پیراشکی اسفناج پنیری با مجله دلتا همراه باشید.
پیراشکی اسفناج

دسر شکلاتی سه رنگ

دسر شکلاتی نوعی دسر مجلسی ساده است.
دسر شکلاتی

دسر شکلاتی سه رنگ از انواع دسر های خوشمزه ای است که طرز تهیه آسانی دارد. این دسر به سبب ظاهر خوبی که دارد، مناسب سرو در مهمانی ها و جشن ها است. برای تهیه دسر شکلاتی از یک قالب قشنگ استفاده کنید تا دسر شما حسابی شیک و مجلسی شود.

مواد لازم تهیه دسر شکلاتی :

رنگ اول : شکلاتی تیره

  • آب: ۲ لیوان
  • پودر هات چاکلت: ۲ بسته یا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • شکر به میزان لازم
  • پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکلات: ۵۰ گرم

رنگ دوم : شکلاتی روشن

  • شیر: ۲ لیوان
  • پودر هات چاکلت: ۲ بسته یا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • شکر به میزان لازم
  • پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری

رنگ سوم : ژله شیر

  • شیر: ۲ لیوان
  • خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر به میزان لازم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر شکلاتی

طرز تهیه دسر شکلاتی :

برای هر سه رنگ هر بار مواد را با هم مخلوط و روی شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملاً حل و یکدست شوند. مراقب باشید شیر نجوشد، چون در آن صورت ژلاتین داخل شیر می‌برد. دقت کنید که حرارت خیلی کم باشد.

کف قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خود در قالب بریزید.

دقت کنید برای ریختن هر لایه، لایه قبلی باید نیم بند شود. اگر کاملاً سفت باشد، لایه بعدی پس از بسته شدن از آن جدا می‌شود و لایه ها به هم نمی‌چسبند.

پس از اینکه تمام لایه ها را در قالب ریختید، آن را ۶ تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر کاملاً ببندد و خودش را بگیرد.

پس از گذشت این مدت، قالب را از یخچال بیرون آورید و در ظرف مورد نظر برگردانید.

این دسر را می‌توانید به صورت لیوانی و تک نفره هم درست کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

شیرین قاتوق ، خورشت آلوی گیلانی

خورشت شیرین قاتوق از غذاهای محبوب گیلانی است.
خورشت شیرین قاتوق

خورشت شیرین قاتوق از انواع خورشت های محلی گیلان و به خورشت آلو و قیسی هم معروف است. این خورشت طعم ملسی دارد و بسیار خوشمزه است. پیشنهاد می‌شود این خورشت ساده و لذیذ گیلانی را درست کرده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه خورشت شیرین قاتوق :

  • مرغ: ۶ تکه
  • آلو سیاه: ۳۰۰ گرم
  • قیسی: ۳۰۰ گرم
  • کشمش پلویی: یک پیمانه
  • گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آبلیمو در صورت تمایل

خورشت شیرین قاتوق

طرز تهیه خورشت شیرین قاتوق :

پیاز ها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. وقتی خوب سرخ شدند، آن‌ را کنار بگذارید.

در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و مرغ ها را با نمک، فلفل و زردچوبه سرخ کنید. پیاز داغ آماده شده را با رب گوجه فرنگی به مواد افزوده، کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته و مرغ خوش رنگ شود.

سپس در قابلمه مقداری آب بریزید تا روی مرغ را بگیرد. حرارت را کم کنید تا مرغ بپزد.

آلو و قیسی را از چند ساعت قبل خیس کرده و سپس آن ها را در کمی روغن تفت دهید و وقتی مرغ پخت، به آن اضافه کنید.

گردو را ریز خرد کرده و با کشمش تفت دهید و کنار بگذارید.

در اواخر پخت، شکر و زعفران دم کرده را به خورشت بیفزایید تا عطر و طعم آن حفظ شود. اگر دوست دارید شیرین قاتوق ملس باشد، وقتی خورشت جا افتاد، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

پس از آماده شدن خورشت، آن را در ظرف بکشید و کشمش و گردوی تفت داده شده را روی آن بریزید.

شیرین قاتوق را با کته و انواع مخلفات شمالی مانند سیر ترشی، زیتون پرورده و … سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

زرشک پلو با مرغ ، محبوب همگان

زرشک پلو با مرغ از غذا های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است.
زرشک پلو

زرشک پلو با مرغ از غذا هایی است که اکثر افراد آن را دوست دارند و در بیشتر مهمانی ها و مجالس سرو می‌شود. مرغ زرشک پلو را بنا به سلیقه به شیوه های گوناگونی می‌توان طبخ کرد. با مجله آشپزی مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی آشنا شوید.

مواد لازم تهیه زرشک پلو با مرغ :

  • مرغ: ۶ تکه
  • پیاز: ۲ عدد
  • زردچوبه: ۲ قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری
  • زرشک: یک پیمانه
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • خلال پسته برای تزیین

زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ :

پیاز ها را نگینی خرد کنید.

تکه های مرغ، پیاز، نمک و زردچوبه را در تابه ای با مقداری روغن روی شعله متوسط تفت دهید.

دقت کنید پیاز ته نگیرد، چون رنگ آب مرغ را تغییر می‌دهد.

وقتی مرغ را خوب تفت دادید و طلایی شد، حدود ۴ لیوان آب اضافه کنید. مقدار آب زیاد نباشد، چون احتیاجی به پوشاندن سطح مرغ نیست. در ظرف را بگذارید تا مرغ پخته شود.

در تابه دیگری کمی روغن را با دو قاشق غذاخوری رب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آبلیمو و زعفران دم کرده را به رب بیفزایید.

وقتی مرغ پخته شد، سس آماده را روی آن بریزید. در ظرف را بگذارید و وقتی سس به خورد مرغ رفت، آن را از روی شعله بردارید. تکه های مرغ را از سس جدا کرده و سس را در ظرف جداگانه ای بریزید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک را پاک کنید و بشویید. آن را در صافی بریزید تا کاملاً خشک شود.

در تابه ای کره و مقداری روغن بریزید. سپس زرشک، شکر، گلاب و زعفران دم کرده را با آن ها تفت دهید. حرارت باید ملایم باشد و تا جایی تفت دهید که فقط دانه های شکر حل شود. چون اگر زرشک زیاد روی شعله بماند، می‌سوزد و بد رنگ می‌شود.

در کاسه ای برنج پخته شده را با مقداری زعفران دم کرده و زرشک سرخ شده مخلوط کنید.

برای تزیین زرشک پلو با مرغ مقداری خلال پسته روی آن بریزید.

سسی را که کنار گذاشته بودید، در کنار زرشک پلو با مرغ سرو کنید.

نان خرمایی کرمانشاهی

نان خرمایی کرمانشاهی صبحانه ای مفید برای شروع یک روز پر انرژی است.
نان خرمایی

نان خرمایی یکی از انواع نان های محلی و متعلق به کرمانشاه است. این نان به دلیل داشتن خرما و گردو، بسیار مقوی است و گزینه خوبی برای صبحانه به ویژه در روز های سرد است. همچنین نان خرمایی میان وعده ای مناسب برای کودکان و دانش آموزان است.

مواد لازم تهیه نان خرمایی :

  • آرد گندم: ۳ لیوان
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲۲۰ گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • گلاب: ۵ قاشق غذاخوری
  • خرما: ۳۰۰ گرم
  • مغز گردو: ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ برای تزیین

نان خرمایی کرمانشاهی

طرز تهیه نان خرمایی :

کره را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) روی بخار بگذارید تا آب شود.

بیکینگ پودر و ماست را مخلوط و به کره آب شده اضافه کنید. آرد را کم کم به مواد بیفزایید تا گوله نشود.

مواد را تا حدی که خمیر یکدست شود، ورز دهید. سپس آن را در کیسه گذاشته و حدود دو ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.

در این فاصله پوست و هسته خرما را جدا کرده و با مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ کنید.

در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چای خوری پودر دارچین یا رازیانه در مخلوط خرما و گردو بریزید.

پس از دو ساعت که خمیر آماده شد، تکه هایی از آن بردارید و کف دست پهن کنید. داخل آن از مخلوط خرما و گردو بگذارید و از اطراف جمع کنید. بنا به سلیقه می‌توانید انواع مدل های این نان را آماده کنید.

نان ها را در سینی فر بچینید و روی آن ها با برس زرده تخم مرغ بمالید.

سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر که از قبل گرم گرده‌اید، بگذارید تا روی نان ها طلایی شود.

نان خرمایی را پس از سرد شدن در ظرف بچینید. این نان بسیار ترد و شکننده است و باید هنگام چیدن خوب سرد شده باشد.

در صورت تمایل می‌توانید قبل از گذاشتن نان در فر، یک گردو روی آن بگذارید یا زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران دم کرده مخلوط و روی نان بزنید تا رنگ طلایی تری داشته باشد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

بورانی بادمجان ، خوش عطر و طعم

برای آشنایی با طرز تهیه بورانی بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.
بورانی بادمجان

بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه ایرانی است که حتماً باید با بادمجان کبابی درست تا عطر و طعم واقعی آن حفظ شود. این بورانی بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، ولی به عنوان چاشنی در کنار بعضی از غذا ها هم خوب و مناسب است.

مواد لازم بورانی بادمجان :

  • بادمجان: ۲ عدد
  • ماست چکیده یا پر چرب: یک لیوان
  • سیر: ۲ حبه
  • نعناع خشک: یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان :

بادمجان ها را خوب بشویید و با چاقو روی پوست آن ها چند خط عمیق ایجاد کنید.

سپس آن ها را روی شعله گاز یا زغال بگذارید. بادمجان ها را چند بار این طرف و آن طرف کنید تا کاملاً نرم شوند و پوست اطراف آن ها بسوزد.

وقتی بادمجان ها کبابی شدند، آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و پوست روی آن ها را جدا کنید.

بادمجان های پوست گرفته را در کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید.

سیر ها را ریز رنده کرده، با ماست، نعناع خشک، نمک و فلفل به بادمجان های له شده افزوده و مخلوط کنید.

در صورت تمایل می‌توانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید.

توجه داشته باشید که حتماً از ماست چکیده یا پر چرب استفاده کنید تا طعم بورانی عالی شود. میزان ماست را می‌توانید بنابر سلیقه کم و زیاد کنید.

همچنین می‌توانید به دلخواه و بنا به سلیقه از انواع سبزیجات در بورانی بادمجان استفاده کنید.

بورانی آماده شده را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود و به اصطلاح خودش را بگیرد.

بورانی بادمجان را می‌توانید با نان به عنوان پیش غذا سرو کنید.

برای تزیین این بورانی می‌توانید از گل محمدی و برگ نعناع یا نعناع خشک استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 صفحه بعد