x تبلیغات
مجله دلتا

راز های قورمه سبزی جا افتاده

برای آشنایی با طرز تهیه قورمه سبزی حرفه ای و جا افتاده با مجله دلتا همراه باشید.
طرز تهیه قورمه سبزی

قورمه سبزی از خورشت های اصیل و قدیمی ایرانی است که اکثر افراد آن را دوست دارند و همیشه در سفره های ایرانی جای خاص خود را دارد. طرز تهیه قورمه سبزی شاید به ظاهر آسان است، اما تهیه یک قورمه سبزی جا افتاده و عالی راز و رمز هایی دارد که دانستن آن ها خالی از لطف نیست.

قورمه سبزی

نکات قابل توجه طرز تهیه سبزی قورمه سبزی :

برای سرخ کردن سبزی قورمه از روغن جامد استفاده کنید تا خورشت خوب روغن بیندازد.

بهترین ترکیب برای سبزی قورمه سبزی ۴۰ درصد تره، ۳۵ درصد جعفری، ۱۸ تا ۲۰ درصد گشنیز و ۵ تا ۷ درصد شنبلیله است. اگر فصل اسفناج یا برگ چغندر باشد، در صورت تمایل می‌توانید مقداری به سبزی اضافه کنید.

سبزی قورمه سبزی باید خیلی ریز خرد شود تا خورشت بهتر جا بیفتد. اگر سبزی درشت خرد شود، خورشت هر چه بجوشد جا نمی‌افتد.

اگر می‌خواهید سبزی قورمه را در فریزر نگهداری کنید، بهتر است آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و هنگام پخت سرخ کنید تا خوش رنگ تر شود. همچنین این کار از نظر سلامتی هم بهتر است، چون روغن نباید یخ بزند.

سبزی را با حرارت متوسط سرخ کنید تا رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. در طول مدت سرخ کردن، سبزی را ۲ یا ۳ بار بیشتر هم نزنید.

هنگام سرخ کردن سبزی، روغن را از همان اول به آن بیفزایید و نگذارید آب سبزی خشک شود و بعد روغن بریزید. چون با این کار، رنگ روغن روی خورشت جا افتاده و سبزی قورمه خوش رنگ می‌شود.

خورشت قورمه سبزی

نکات طلایی طرز تهیه قورمه سبزی جا افتاده :

در انتهای پخت و وقتی آب قورمه سبزی جمع شد، حرارت را خیلی کم کنید تا خورشت روغن بیندازد.

برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی، یک ساعت مانده به سرو، در آن یک قاشق رب انار بریزید.

در اواسط پخت خورشت، یک قاشق شنبلیله سرخ و خشک شده به آن بیفزایید.

برای اینکه خورشت قورمه سبزی خوب جا بیفتد، به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد.

برای بهتر شدن مزه خورشت از آب قلم گوساله استفاده کنید.

شنبلیله نباید زیاد باشد، چون باعث تلخ شدن قورمه سبزی می‌شود.

برای جلوگیری از تلخ شدن خورشت، لیمو عمانی ها را از وسط نصف کرده، تخم آن ها را بیرون بیاورید و بعد به خورشت اضافه کنید.

اگر خورشت قورمه سبزی تلخ شد، بنا به مقدار خورشت، یک یا چند سیب زمینی در آن بیندازید و هنگام سرو آن ها را بیرون بیاورید.

هنگام خاموش کردن شعله، می‌توانید چند تکه یخ کوچک به خورشت اضافه کنید تا روغن خورشت روی سطح آن بیاید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

ترشی کلم قرمز ، چاشنی خوش آب و رنگ

برای آشنایی با طرز تهیه ترشی کلم قرمز با مجله دلتا همراه باشید.
ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

قیمه لا پلو ، قیمه شاه عباسی

قیمه لا پلو یکی از انواع پلو های مخلوط ایرانی است که به عنوان یک غذای ایرانی طرفداران زیادی دارد ، اما مهمترین نکته نوع پخت اصولی این غذای ایرانی است.
قیمه لا پلو

کوفته قلقلی یا میت بال

کوفته قلقلی یا میت بال نوعی کوفته ایتالیایی است.
کوفته قلقلی

سوپ تره فرنگی ، معجزه درمان سرماخوردگی

سوپ تره فرنگی یک سوپ خوشمزه و گرم برای روزهای سرد است.
سوپ تره فرنگی

کراکت قارچ ؛ فینگر فود مدرن و خوشمزه

برای آشنایی با طرز تهیه فینگر فود کراکت قارچ با مجله دلتا همراه باشید.
کراکت قارچ

آش شلغم ، داروی خوشمزه سرماخوردگی

آش شلغم غذایی گرم، دلچسب و مفید برای روزهای سرد است که طرز تهیه آسانی دارد.
آش شلغم

پیاز سوخاری ؛ پیش غذای فانتزی

پیاز سوخاری نوعی پیش غذای فانتزی و خوشمزه است.
پیاز سوخاری

کیک پرتقالی ؛ بفرمایید عصرانه با چای

طرز تهیه کیک پرتقالی را در مجله دلتا بخوانید.
کیک پرتقالی

سالاد اسفناج ؛ پیش غذای پاییزی رنگارنگ

سالاد اسفناج یکی از انواع سالاد های پاییزی است.
سالاد اسفناج

سالاد اسفناج یک سالاد خوشمزه و خوش رنگ است که مواد غذایی پر خاصیتی دارد. طرز تهیه سالاد اسفناج بسیار راحت بوده و می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید.

مواد لازم :

  • اسفناج کوچک یا بیبی اسفناج: 500 گرم
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • دانه انار: ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • مغز گردو: ۶۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
  • پرتقال: یک عدد در صورت تمایل
  • پنیر فتا: 100 گرم در صورت تمایل

طرز تهیه سالاد اسفناج

طرز تهیه :

اسفناج‌ ها را پاک کرده و 30 دقیقه در آب سرد بگذارید. سپس برگ‌ های اسفناج را آبکش کرده، دو بار دیگر آن ها را با آب و نمک خیس کنید. توجه داشته باشید که حتماً از بیبی اسفناج استفاده کنید تا شکل و طعم سالاد خوب باشد.

اسفناج‌ ها را پس از شستن آبکش کرده و روی پارچه نخی تمیزی پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.

مغز گردو را درشت خرد کنید.

برگ‌ های اسفناج را در ظرف سرو گذاشته و دانه‌ های انار و گردوی خرد شده را روی آن ها بریزید و با هم مخلوط کنید.

برای تهیه سس سالاد اسفناج، در کاسه ای رب انار، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط و بهتر است از رب انار ملس استفاده کنید. رب انار شیرین یا ترش مناسب سالاد اسفناج نیست و طعم خوب آن را از بین می‌برد.

سس را روی سالاد بریزید. به هیچ وجه سس را با مواد هم نزنید.

این سالاد خوشمزه برای افرادی هم که رژیم دارند، مناسب است.

در صورت تمایل می‌توانید در تهیه سالاد اسفناج از ۱۰۰ گرم پنیر فتای رنده شده استفاده کنید.

همچنین در صورت تمایل پرتقال را پوست بگیرید و پره پره کرده  سپس پوست دور پره ها را گرفته، آن ها را تکه کنید و در صورت تمایل به مواد سالاد بیفزایید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

صفحه قبل 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 صفحه بعد