x تبلیغات
مجله دلتا

تارت تخم مرغ ؛ هم صبحانه هم عصرانه

برای آشنایی با طرز تهیه سیب پلو با مجله دلتا همراه باشید.
سیب پلو

سیب پلو همان سیب زمینی پلو است که به این نام معروف شده است. این غذای خوشمزه متعلق به کرمانشاه است، ولی در بیشتر شهر های ایران طبخ می‌شود. اصل سیب پلو با گوشت قلقلی است، ولی برخی آن را با مرغ هم تهیه می‌کنند. در این مطلب طرز تهیه سیب پلو با گوشت قلقلی آمده است.

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • برنج: ۳ پیمانه
  • پیاز: 3 عدد
  • شوید به میزان لازم
  • آرد نخودچی به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه سیب پلو

طرز تهیه :

یکی از پیاز ها را ریز رنده و با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. مقدار کمی آرد نخودچی به مخلوط افزوده و آن را خوب ورز دهید. سپس گوشت را قلقلی کرده و در روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. برخی، سیب زمینی ها را خلالی هم خرد می‌کنند.

دو پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سرخ شوند. تکه های سیب زمینی و گوشت های قلقلی را به آن افزوده و با هم تفت دهید.

برنج را در آب جوش بریزید. وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. کف قابلمه نان یا سیب زمینی برای ته‌دیگ بگذارید. لایه لایه از برنج و مواد در قابلمه بریزید و روی آن ها شوید خشک یا تازه بپاشید.

در آخر مقداری زعفران دم کرده در قابلمه ریخته و در آن را ببندید تا بخار کند. وقتی برنج بخار کرد، دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید. پس از 45 دقیقه سیب پلو آماده است. مقداری کره یا روغن آب کرده، روی برنج بدهید و آن را در دیس بکشید.

چون این غذا اصالتاً کرمانشاهی است، بهتر است از روغن حیوانی برای روی برنج استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

سیب پلو کرمانشاهی

برای آشنایی با طرز تهیه سیب پلو با مجله دلتا همراه باشید.
سیب پلو

سیب پلو همان سیب زمینی پلو است که به این نام معروف شده است. این غذای خوشمزه متعلق به کرمانشاه است، ولی در بیشتر شهر های ایران طبخ می‌شود. اصل سیب پلو با گوشت قلقلی است، ولی برخی آن را با مرغ هم تهیه می‌کنند. در این مطلب طرز تهیه سیب پلو با گوشت قلقلی آمده است.

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • برنج: ۳ پیمانه
  • پیاز: 3 عدد
  • شوید به میزان لازم
  • آرد نخودچی به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه سیب پلو

طرز تهیه :

یکی از پیاز ها را ریز رنده و با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. مقدار کمی آرد نخودچی به مخلوط افزوده و آن را خوب ورز دهید. سپس گوشت را قلقلی کرده و در روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. برخی، سیب زمینی ها را خلالی هم خرد می‌کنند.

دو پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سرخ شوند. تکه های سیب زمینی و گوشت های قلقلی را به آن افزوده و با هم تفت دهید.

برنج را در آب جوش بریزید. وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. کف قابلمه نان یا سیب زمینی برای ته‌دیگ بگذارید. لایه لایه از برنج و مواد در قابلمه بریزید و روی آن ها شوید خشک یا تازه بپاشید.

در آخر مقداری زعفران دم کرده در قابلمه ریخته و در آن را ببندید تا بخار کند. وقتی برنج بخار کرد، دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید. پس از 45 دقیقه سیب پلو آماده است. مقداری کره یا روغن آب کرده، روی برنج بدهید و آن را در دیس بکشید.

چون این غذا اصالتاً کرمانشاهی است، بهتر است از روغن حیوانی برای روی برنج استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

ماکارونی آشیانه ای ؛ غذایی جدید با طعمی خاطره انگیز

در این مطلب با طرز تهیه ماکارونی از نوع آشیانه ای آشنا می‌شوید.
ماکارونی آشیانه ای

ماکارونی آشیانه ای یکی از انواع ماکارونی است که ظاهری خاص و اشتها برانگیز دارد. این ماکارونی خوشمزه به سبب ظاهر خوبی که دارد، مناسب سرو در مهمانی ها و جشن های تولد، به عنوان پیش غذا است.

مواد لازم :

ماکارونی آشیانه ای: یک بسته
قارچ: 200 گرم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده: یک سوم پیمانه
آرد سفید: 3 قاشق سوپ‌خوری
کره: 50 گرم
شیر: 2 پیمانه
جعفری: 100 گرم
نمک، فلفل، روغن و آویشن به میزان لازم
پیاز: یک عدد
رب گوجـه فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری

ماکارونی

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را با آن تفت دهید تا رنگ آن برگردد.

قارچ ورقه ای، فلفل دلمه‌ ای خرد شده، رب گوجه‌ فرنگی و جعفری ساطوری را به مواد افزوده و با هم تفت دهید و مخلوط کنید.

در قابلمه ای مقداری آب با نمک و روغن بریزید. آن را روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، آشیانه‌ ها را در قابلمه بریزید تا نرم شوند. سپس آن ها را با آب سرد آبکش کنید.

برای تهیه سس سفید، کره را روی شعله بگذارید تا آب شده و سپس آرد را به آن افزوده و حدود یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. شیر را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود. در آخر نمک و فلفل را بیفزایید و وقتی سس غلیظ شد، آن را از روی شعله بردارید.

کف ظرف مناسبی را چرب کرده، آشیانه‌ ها را در آن بچینید. کمی از سس سفید روی آن ها ریخته. و سپس مواد میانی ماکارونی را بریزید. دوباره کمی سس سفید و  آویشن روی مایه‌ ماکارونی ریخته و ظرف را نیم ساعت در فر بگذارید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی ماکارونی آشیانه ای بریزید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

کاچی بهتر از هیچی

کاچی یکی از دسر های ایرانی است که از نظر مزه شباهت زیادی به حلوا دارد.
کاچی

کاچی یکی از انواع دسر و بسیار پر انرژی و مناسب روز های سرد سال است. طرز تهیه کاچی ساده است، ولی کمی حوصله و دقت می‌خواهد. برای درست کردن خوب و مطلوب این دسر ایرانی و سنتی، حتماً مقدار مناسب مواد را رعایت کنید.

مواد لازم :

  • آرد: یک پیمانه
  • شکر: ۲ پیمانه
  • آب: 6 پیمانه
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق چای‌خوری
  • کره: 400 گرم
  • گلاب: نصف پیمانه
  • پودرهل: نصف قاشق مرباخوری
  • بادام، دارچین و پودرپسته برای تزیین

کاچی سنتی

طرز تهیه :

در قابلمه ای آرد را با حرارت بسیار کم تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و خامی نداشته باشد. این کار معمولاً نیم ساعت طول می‌کشد. توجه داشته باشید که حرارت زیاد نباشد تا آرد نسوزد.

برای اطمینان از آماده بودن آرد، با یک قاشق مقدار کمی از آرد تفت داده شده را در یک لیوان آب معمولی بریزید. اگر صدایی شبیه (تیس) شنیدید، یعنی آرد آماده است.

سپس کره را که به دمای محیط رسیده است، به آرد افزوده و خوب هم بزنید. در تمام مراحل مراقب باشید حرارت زیاد نباشد تا آرد نسوزد.

از روغن به جای کره استفاده نکنید تا کاچی طعم بهتری داشته باشد.

در ظرف دیگری شکر را با آب و گلاب روی شعله بگذارید تا شربت آماده شود.

اگر می‌خواهید کاچی سفت شود، میزان آب را کمتر کنید. البته بهتر است کاچی کمی شل باشد تا شبیه حلوا نشود.

پس از اینکه شربت جوشید، زعفران دم کرده و گلاب را به آن افزوده و شربت را در قابلمه آرد بریزید.

مواد را مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا آرد گوله نشود و کاچی ته نگیرد.

وقتی کاچی یکدست شد و به جوش آمد، سریع آن را از روی حرارت بردارید.

کاچی را در ظرف مناسب بریزید و با بادام یا دارچین یا پودر پسته تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

کوبیده مرغ ، کباب خوشمزه و دلچسب

برای آشنایی با طرز تهیه کوبیده مرغ با مجله دلتا همراه باشید.
طرز تهیه کوبیده مرغ

کباب کوبیده حتماً نباید با گوشت قرمز درست شود. گاهی با گوشت مرغ هم می‌توان کباب کوبیده خوشمزه ای آماده کرد. حتی می‌توان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای تهیه کرد. پیشنهاد می‌شود این نوع کوبیده مرغ را امتحان کنید، احتمالاً عاشقش می‌شوید.

مواد لازم :

  • مرغ چرخ کرده: 500 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • پیاز: 3 عدد
  • سماق: یک قاشق سوپ‌خوری
  • کره: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • زیره به میزان لازم
  • تخم گشنیز به میزان لازم
  • گوجه فرنگی به میزان لازم
  • سبزی معطر به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

کباب مرغ

یکی از پیاز ها را با سیر ریز رنده کرده و با مرغ چرخ کرده ورز دهید.

سپس آن را با سماق، کره‌ نرم‌ شده، ادویه‌ ها و زعفران دم کرده مخلوط کنید.

مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا منسجم و یکدست شوند.

در صورت تمایل می‌توانید مواد را به سیخ کشیده و کباب کنید. ولی اگر دوست دارید کوبیده مرغ را به صورت تابه ای درست کنید، به این روش عمل کنید.

تهیه کباب مرغ

در تابه ای مقداری روغن بریزید. مایه‌ کباب را کف تابه به صورت صاف و یکدست پخش کنید.

در تابه را ببندید و آن را روی حرارت کم بگذارید. پس از آب انداختن گوشت، در تابه را برداشته و کباب را به شکل دلخواه برش بزنید.

در تابه را دوباره ببندید و بگذارید آب گوشت جمع شود. سپس کباب‌ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

دو پیاز دیگر را حلقه حلقه کرده و روی کباب ها بچینید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شوند.

سینی فر را چرب کرده و گوجه‌فرنگی‌ های حلقه شده را روی سینی بگذارید. روی آن ها کمی سبزی معطر خشک شده و نمک بپاشید. سپس سینی را در فر بگذارید تا گوجه فرنگی ها کبابی شوند.

کوبیده های مرغ را پس از آماده شدن در ظرف بچینید و با گوجه‌ فرنگی‌ های کبابی و چلوی زعفرانی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

اسموتی موز و بادام ، صبحانه کامل و مغذی

برای آشنایی با طرز تهیه اسموتی موز و بادام با مجله دلتا همراه باشید.

اسموتی موز و بادام

اسموتی موز و بادام یک نوشیدنی بسیار مقوی و مغذی است که می‌تواند صبحانه ای کامل باشد. این اسموتی به دلیل دارا بودن موز و بادام، ویتامین های زیادی دارد و از این رو برای کودکان و نوجوانان بسیار مناسب است. طرز تهیه اسموتی موز و بادام بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید یک نوشیدنی مفید در منزل آماده کنید.

مواد لازم :

  • موز: یک عدد
  • بادام خام: یک پیمانه
  • بادام بو داده: 3 قاشق غذاخوری
  • کره بادام زمینی: یک قاشق غذاخوری
  • ماست خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • عسل: دو قاشق مرباخوری در صورت تمایل

طرز تهیه اسموتی موز و بادام

طرز تهیه :

ابتدا باید شیر بادام را آماده کنید. برای این کار یک پیمانه بادام خام را در آب جوش خیس کنید. پس از خیس خوردن، آن را آبکش کرده و با یک پیمانه آب سرد در مخلوط کن بریزید. دستگاه را روی دور تند بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شده و مایع سفیدی به دست بیاید. این مایع همان شیر بادام است که بسیار پر خاصیت است و به تنهایی می‌تواند یک نوشیدنی مقوی باشد.

ممکن است دانه های بادام خوب مخلوط نشده باشند و زیر دندان حس شوند. به همین دلیل بهتر است شیر بادام را از یک تنظیف رد کنید تا مایع کاملاً نرم و یکدستی داشته باشید.

برای طرز تهیه اسموتی موز و بادام، تمام مواد را با شیر بادام که از قبل تهیه کرده‌اید، در مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملاً با هم یکدست شوند. وقتی مایع غلیظ شد، اسموتی موز و بادام آماده شده است. این اسموتی خوشمزه و مقوی را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

در صورت تمایل می‌توانید دو قاشق مرباخوری عسل هم به مواد بیفزایید تا شیرینی اسموتی کامل شود.

اسموتی موز و بادام را علاوه بر صبحانه، به عنوان میان وعده هم می‌توان مصرف کرد.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

دسر زعفرانی ؛ دسر ساده پذیرایی

برای آشنایی با طرز تهیه دسر زعفرانی با مجله دلتا همراه شوید.
دسر

دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این دسر ساده همیشه در دسترس است و به راحتی می‌توان آن را آماده کرد. دسر زعفرانی گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی ها و دورهمی‌های دوستانه است. همچنین می‌توان این دسر را به عنوان یک میان وعده مفید هم مصرف کرد.

مواد لازم:

  • شیر: ٣ لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • زعفران دم کرده: ٣ قاشق غذاخورى
  • پودر ژلاتین: ٢ قاشق غذاخوری
  • خامه: 150 گرم
  • آب سرد: نصف پیمانه
  • گلاب و وانیل به میزان لازم

تهیه دسر زعفرانی

طرز تهیه :

طرز تهیه دسر زعفرانی آسان است و زمان زیادی لازم ندارد.

شیر و خامه را از یخچال بیرون بگذارید تا با محیط هم دما شوند.

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب سرد بریزید تا آب را جذب کند. وقتی آب جذب پودر ژلاتین شد، آن را روی بخار کتری بگذارید تا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) شفاف شود. به هیچ وجه آب و ژلاتین را روی حرارت مستقیم مخلوط نکنید، چون باعث می‌شود ژلاتین گلوله شود و شکل دسر را از بین می‌برد.

شیر، شکر و آب زعفران را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت مستقیم بگذارید تا شکر حل شود. وقتی شکر کاملاً حل شد و شیر به جوش آمد، گلاب و وانیل را اضافه کرده و قابلمه را از روی شعله بردارید.

سپس ژلاتین حل شده در آب را به مواد داخل قابلمه افزوده، خوب هم بزنید و کمی صبر کنید تا خنک شوند.

خامه را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. وقتی مخلوط کاملاً خنک شد، خامه را به مواد بیفزایید و با هم مخلوط کنید تا منسجم و یکنواخت شوند.

سپس مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته، در یخچال بگذارید تا ببندد و آماده شود.

وقتی دسر زعفرانی خودش را گرفت، آن را از قالب بیرون آورده و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

پلو سه رنگ ؛ غذای محلی بمبئی

برای آشنایی با طرز تهیه پلو سه رنگ با مجله دلتا همراه باشید.
پلو سه رنگ

پلو سه رنگ یکی از غذا های هندی و متعلق به شهر بمبئی است. این غذای هندی ظاهر خوب و خوش رنگی دارد و میز غذا را زیبا می‌کند. به همین خاطر مناسب سرو در مهمانی ها و مجالس است. طرز تهیه پلو سه رنگ آسان است و به راحتی می‌توانید غذایی خوشمزه و شیک آماده کنید.

مواد لازم :

  • برنج: 3 پیمانه
  • زیره سبز: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • گشنیز: یک پیمانه
  • نعناع: نصف پیمانه
  • فلفل سبز: 3 عدد
  • لوبیا سبز: 3 عدد
  • نخود فرنگی: 150 گرم
  • سس گوجه فرنگی: نصف پیمانه
  • سس قرمز تند: یک قاشق چای‌خوری
  • گوجه فرنگی: یک عدد
  • نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه پلو سه رنگ

طرز تهیه :

برنج را چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.

فلفل سبز، لوبیا سبز و نخود فرنگی را جداگانه بپزید. سپس آن ها را با گشنیز، نعناع و 3 قاشق سوپ‌خوری آب در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره سبز رنگی در آید.

گوجه فرنگی را خرد کرده و در تابه ای با سس ها و مقداری نمک در روغن تفت دهید تا سرخ شود.

طرز تهیه پلو

برنج را به صورت کته بپزید. وقتی برنج کاملاً پخت، آن را به سه قسمت تقسیم کنید. قسمت اول را با پوره سبز رنگ خوب مخلوط کنید تا رنگ برنج سبز شود. قسمت دوم را با مواد داخل تابه مخلوط کنید تا نارنجی رنگ شود. قسمت سوم را هم با زیره سبز مخلوط کنید.

چند عدد قالب گرد انتخاب و آن ها را با مقداری روغن چرب کنید. ابتدا مقداری از برنج نارنجی رنگ را داخل قالب بریزید و خوب فشار دهید. سپس برنج سفید زیره دار و در لایه آخر برنج سبز رنگ را بریزید و خوب فشار دهید. حالا قالب ها را در ظرف های مورد نظر برگردانید و سرو کنید. پلو سه رنگ را می‌توانید با تکه‌های مرغ یا گوشت پخته سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 

آش کشک ، بخوری پاته نخوری پاته

آش کشک یکی از آش های ایرانی است که به دلیل وجود کشک در آن، خواص زیادی دارد.
طرز تهیه آش کشک

آش کشک یکی از انواع آش است که بسیار خوشمزه و مغذی است. در پخت آش کشک از انواع حبوبات، پروتئین و کشک استفاده شده و از این رو یک غذای کامل به حساب می‌آید.

برای آشنایی با طرز تهیه آش کشک با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم :

  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم
  • نخود: یک پیمانه
  • لوبیا چیتی: یک پیمانه
  • برنج: یک پیمانه
  • عدس: نصف پیمانه
  • بلغور گندم: یک سوم پیمانه
  • بلغور جو: یک سوم پیمانه
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۲ عدد کامل
  • کشک: یک کیلو
  • ادویه: یک قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: 2 قاشق مرباخوری
  • نعناع: 3 قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آش

طرز تهیه :

نخود، لوبیا، بلغور جو و بلغور گندم را از روز قبل در آب خیس کنید.

سپس آن ها را با چند لیوان آب در قابلمه بریزید تا بپزند. موقع جوش آمدن حرارت را کم کنید. در قابلمه را کامل نبندید، چون ممکن است بلغور سر برود.

عدس و برنج را بشویید و سیب زمینی را نگینی خرد کنید. آن ها را با سبزی آش و مقداری آب در قابلمه‌ای که برای پخت آش در نظر گرفته‌اید، بریزید.

صبر کنید تا سیب زمینی و عدس کاملاً بپزند. کشک را با دو لیوان آب رقیق کرده، با حبوبات و بلغور های پخته شده در قابلمه بریزید. یک ساعت زمان بدهید تا آش جا بیفتد.

پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سیر ها را هم پس از خرد کردن به پیاز افزوده و تفت دهید تا سرخ شوند.

پس از طلایی شدن سیر و پیاز، ادویه، زردچوبه، نعناع، نمک و فلفل را به آن ها افزوده و پس از کمی تفت دادن در آش بریزید.

انواع آش

نکات :

مقدار نمک بستگی به شوری کشک دارد. اگر کشک شور است، نمک اضافه نکنید.

موقع پخت حبوبات و بلغور ها مراقب سر رفتن مواد باشید.

قبل از افزودن کشک به آش، حتماً باید سیب زمینی و عدس پخته باشند. در غیر این صورت با اضافه کردن کشک نمی‌پزند.

در استفاده از سیر و پیاز خساست به خرج ندید. هر چه مقدار آن ها بیشتر باشد، آش خوشمزه تر می‌شود.

میگو دو پیازه ، پخت میگو به شیوه جنوبی

میگو دو پیازه غذایی جنوبی و بسیار خوش طعم است.
میگو دو پیازه

میگو دو پیازه طرز پخت میگو به شیوه جنوبی ها است که بسیار خوشمزه است و حتی به کسانی هم که میگو دوست ندارند، پیشنهاد می‌شود این خوراک خوش طعم را حتماً امتحان کنند. میگو دو پیازه را می‌توان هم به صورت خوراک و هم به صورت خورشت سرو کرد.

برای آشنایی با طرز تهیه میگو دو پیازه با مجله دلتا همراه باشید.

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

  • ﻣﯿﮕﻮ: 500 ﮔﺮﻡ
  • ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ: 2 عدد
  • ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ: یک عدد
  • ﺳﯿﺮ: 3 حبه
  • ﺍﺩﻭﯾﻪ ﮐﺎﺭﯼ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
  • ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ: ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
  • ﺁﺏﻟﯿﻤﻮ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
  • ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎی‌خوری ‏
  • ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺑﻪ میزان ﻻﺯﻡ
  • پیاز: 3 عدد

میگو

طرز تهیه :

ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻣﯿﮕﻮی ﺭﯾﺰ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ، چون طعم آن را بهتر می‌کند.

پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ نگینی خرد کرده و حدود 5 دقیقه با پیاز داغ تفت دهید. فلفل دلمه ای عطر خاصی به غذا می‌دهد.

سیر را ریز رنده کرده، در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا نسوزد. اگر با سیر مشکل ندارید، در غذا های دریایی مقدار بیشتری از آن استفاده کنید.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. در تابه دیگری آن ها را تفت دهید تا طلایی شوند. سپس میگو را به سیب زمینی سرخ شده افزوده و با هم تفت دهید.

طرز تهیه میگو دو پیازه

ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ، ﺍﺩﻭﯾﻪ کاری ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺭا بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. به هیچ وجه فلفل قرمز را از مواد حذف نکنید. چون این غذا باید تند باشد.

ﭘﯿﺎﺯ، ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ﻭ ﺳﯿﺮ تفت داده را ﺑﻪ ﻣﯿﮕﻮ ﻭ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ کرده، ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺒﻨﺪﯾﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﻭﺩ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺠﻮﺷﺪ .پس ﺍﺯ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ در غذا آبلیمو بریزید. حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد.

میگو دو پیازه را می‌توان به عنوان خورشت با برنج یا ﺑه صورت ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﻭ ﮔﻮﺟﻪ ﻭ ﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ و سبزیجات سرو کرد.

ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺍستید این غذا را ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﻣصرف ﮐﻨﯿﺪ، ﺣﺘﻤﺎً ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻫﻤﻪ ﺁﺏ ﻏﺬﺍ ﺗﺒﺨﯿﺮ شود.

ﺑﻪ میگو دو پیازه ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ یک قاشق ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ فرنگی هم اضافه کنید.

صفحه قبل 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 صفحه بعد