x تبلیغات
مجله دلتا

کیک کدو حلوایی ؛ شیرینی دلچسب پاییزی

برای آشنایی با طرز تهیه کیک کدو حلوایی با مجله دلتا همراه باشید.
طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی یک کیک فوق العاده خوشمزه است که اصلاً مزه کدو حلوایی را در آن حس نمی‌کنید. کدو حلوایی خواص زیادی دارد و به همین دلیل این کیک مقوی و پر انرژی است. طرز تهیه کیک کدو حلوایی کار سختی نیست. آن را درست کنید و در این روز های پاییزی در کنار یک فنجان قهوه از آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • آرد: 2 لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • کدو حلوایی: 300 گرم
  • ماست: 5 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده: نصف لیوان
  • روغن مایع: یک لیوان
  • بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
  • دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک

طرز تهیه :

کدو حلوایی را بخارپز کرده، آن را له کنید تا به حالت پوره در بیاید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید. شکر را به آن افزوده و با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم بزنید.

روغن مایع، ماست و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود.

آرد، دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، به مایه کیک بیفزایید. سپس گردو های خرد شده را در مایه بریزید.

قالب کیک را چرب کرده و مقدار کمی آرد کف قالب بپاشید. مایه کیک را در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. توجه کنید که دو سوم قالب پر شود، چون کیک پف می‌کند.

قالب کیک را بین 40 تا 50 دقیقه در فر که از قبل روشن کرده بودید، بگذارید. در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید، چون ممکن است پف نکند.

برای اینکه مطمئن شوید کیک پخته است یا نه، چنگال یا خلال دندان در کیک فرو کنید. اگر از مایه کیک به آن ها نچسبید، یعنی کیک پخته است.

پس از پخت بگذارید کیک خنک شود. سپس آن را از قالب بیرون بیاورید.

کیک کدو حلوایی را می‌توانید ساده برش بزنید و با شکلات، پودر قند و … تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذا های ایرانی است.
باقالی پلو

باقالی پلو با ماهیچه را هیچ گونه نمی‌توان توصیف کرد. نام این غذا گویای همه چیز است؛ لذیذ و بی‌نظیر! باقالی پلو با ماهیچه غذای اصیل و شیک ایرانی است که در بیشتر مجالس و مهمانی های رسمی سرو می‌شود.

برای آشنایی با طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم :

  • برنج: 3 پیمانه
  • ماهیچه گوسفندی: 500 گرم
  • شوید خشک یا تازه به میزان لازم
  • باقالی: یک و نیم پیمانه
  • سیر: 5 حبه
  • پیاز: 3 عدد
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • کره به میزان لازم
  • چوب دارچین: یک عدد

طرز تهیه ماهیچهطرز تهیه ماهیچه :

پیاز ها را خلالی خرد کرده و در قابلمه ای با مقداری روغن و 2 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم شود. ماهیچه ها را به پیاز داغ افزوده، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.

پس از 10 دقیقه 3 عدد از سیر ها را خرد کرده و در قابلمه بریزید. روی ماهیچه کمی فلفل و زردچوبه بپاشید.

در قابلمه یک چوب دارچین و چند لیوان آب بریزید. دقت کنید که آب روی ماهیچه ها را بپوشاند.

حرارت را کم کنید و حدود 3 ساعت زمان دهید تا ماهیچه ها پخته و نرم و آب غذا کشیده شود. در این مدت زمان اگر لازم بود مقداری آب جوش اضافه کنید.

در اواخر پخت، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده در گوشت بریزید.

طرز تهیه باقالی پلوطرز تهیه باقالی پلو :

برنج و باقالی را جداگانه چند ساعت در آب خیس کنید.

چند لیوان آب با کمی روغن و نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی آب به جوش آمد، برنج را در قابلمه بریزید. وقتی اطراف برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

در تابه ای مقداری روغن بریزید و باقالی را با 2 عدد سیر خرد شده، نمک و فلفل تفت دهید. پس از اینکه باقالی ها کمی نرم شدند، شوید و برنج آبکش شده را به آن ها افزوده و از روی حرارت بردارید.

کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه (نان لواش، سیب زمینی، کاهو و …) بچینید.

مخلوط برنج و باقالی را در قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند. سپس حرارت را کم کرده، یک لیوان آب و روغن روی برنج دهید و دمکنی بگذارید تا برنج دم بکشد.

برای تهیه برنج زعفرانی، یک قاشق غذاخوری آب جوش روی مقداری زعفران ساییده شده بریزید. کمی برنج با آن مخلوط کرده و در زمان سرو باقالی پلو روی آن بکشید.

گراتن مخلوط ، روایتی جدید از گراتن

برای آشنایی با طرز تهیه گراتن مخلوط با مجله دلتا همراه باشید.
گراتن مخلوط

گراتن غذایی خوشمزه با ظاهری خوب است که انواع گوناگونی دارد. گراتن مخلوط یک غذای جدید است که از ترکیب مواد خوش طعم و عطر درست می‌شود و طرز تهیه آسانی دارد. در تهیه گراتن مخلوط مانند دیگر گراتن ها، از پنیر پیتزا و سس بشامل استفاده می‌شود.

مواد لازم :

  • سینه مرغ: یک عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • قارچ: ۷ عدد
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • بادمجان: ۳ عدد
  • ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
  • کره آب شده: یک قاشق غذاخوری
  • شیر: یک لیوان
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه گراتن

طرز تهیه :

یکی از پیاز ها را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سینه مرغ را با پیاز دیگر و مقداری نمک و زردچوبه بپزید. پس از پخت آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

بادمجان ها را پس از پوست کندن، خرد و سرخ کنید. ذرت را هم با آب و نمک بپزید.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. سپس آن ها را 15 دقیقه در آب در حال جوش و نمک بریزید و بعد آبکش کنید.

قارچ ها را ورقه ای و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید.

به پیاز داغ رب، نمک، زردچوبه و آویشن افزوده و تفت دهید. سپس مرغ ریش ریش شده را به آن بیفزایید.

برای تهیه سس بشامل، آرد را با کره کمی تفت دهید و سپس شیر را به آن افزوده، مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. پس از غلیظ شدن، در سس نمک و فلفل بریزید.

طرز تهیه گراتن مخلوط

در کف ظرف مورد نظر کمی سس بشامل ریخته، لایه لایه از مواد به دلخواه بریزید. سپس روی آن ها سس بشامل و بعد پنیر پیتزا بریزید.

ظرف را حدود نیم ساعت در فر بگذارید. چند دقیقه آخر هم گریل را روشن کنید تا روی گراتن برشته شود.

گراتن مخلوط را داغ و با سس دلخواه سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

نان پنیر چدار ، صبحانه ای با طعم متفاوت

نان پنیر چدار یکی از نان های بسیار خوشمزه و ترد برای صبحانه است.
نان پنیر چدار

نان پنیر چدار یکی از انواع نان فانتزی است. این نان با طعم خوبی که دارد، مناسب یک صبحانه عالی برای شروع روزی پر نشاط است. در تهیه این نان به جای پنیر چدار، از هر پنیر دیگری می‌توانید استفاده کنید. فقط توجه کنید پنیری انتخاب کنید که تند و تیز باشد تا طعم آن در میان نان احساس شود. البته نان پنیر چدار را با خوراک های گوشتی هم می‌توان سرو کرد.

مواد لازم :

کوکو سبزی ، این بار از نوع کاناپه

با طرز تهیه کوکو سبزی به صورت فینگر فود در مجله دلتا آشنا شوید.
کوکو سبزی

کوکو سبزی یکی از قدیمی ترین انواع غذاهای ایرانی است. این کوکو را می‌توان به شکل های مختلف سرو کرد. به عنوان مثال نوعی از طرز تهیه کوکو سبزی به صورت فینگر فود، کاناپه نام دارد. کاناپه کوکوسبزی ظاهر خوبی دارد و برای سرو به عنوان پیش غذا در مهمانی ها مناسب است.

مواد لازم :

  • سبزی کوکو: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد سفید: 4 قاشق غذاخوری
  • نان تست به میزان لازم
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
  • زرشک و مغز گردو در صورت تمایل
  • گوجه گیلاسی برای تزیین

کوکوسبزی

طرز تهیه :

یک قالب سیلیکونی با طرح دلخواه انتخاب کنید. اگر می‌خواهید ظاهر کوکو زیباتر باشد، از قالبی استفاده کنید که شیار داشته باشد.

سبزی کوکو، روغن مایع، آرد، ادویه ها و تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و با همزن هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری زرشک و مغز گردوی خرد شده به مواد بیفزایید. افزودن این دو به مواد، باعث می‌شود کوکو خوشمزه تر و مجلسی تر شود.

در صورت تمایل می‌توانید یک عدد پیاز رنده شده هم به مواد اضافه کنید.

قالب سیلیکونی را روی سینی فر بگذارید. داخل آن را با کمی روغن مایع چرب کرده و از مواد کوکو سبزی در قالب ها بریزید.

کوکو ها را حدود یک ربع در فر که از قبل روشن کرده‌اید، بگذارید.

حتماً قالب را خوب چرب کنید تا کوکو به آن نچسبد و راحت جدا شود.

وقتی کوکو ها آماده شدند، آن ها را از قالب بیرون بیاورید.

دور نان های تست را جدا کنید و به شکل دلخواه برش بزنید. بهتر است از نانی استفاده کنید که نرم و خمیری نیست و راحت قالب می‌خورد.

کوکو ها را روی نان بگذارید و با گوجه گیلاسی و خلال دندان تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

تارت میوه و ژله ، دسر شیرین دوست داشتنی

طرز تهیه تارت میوه و ژله را در مجله دلتا بخوانید.
تارت میوه و ژله

تارت میوه و ژله یکی از دسر ها و شیرینی های خوشمزه است که ظاهر خوبی دارد و برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است. این دسر بی‌نظیر را می‌توان با انواع میوه و به شکل های مختلف درست کرد.

مواد لازم :

  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر قند: یک قاشق سوپ‌ خوری
  • شیر: 4 قاشق سوپ‌ خوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید: 200 گرم
  • نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • روغن یا کره: 50 گرم
  • کرم پاتیسیر به میزان لازم

طرز تهیه تارت میوه

طرز تهیه :

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و بعد الک کنید.

کره خرد شده یا روغن و وانیل را به مخلوط افزوده و با سر انگشتان، کره را به خورد آرد دهید. توجه داشته باشید که مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.

شکر و زرده تخم ‌مرغ را به مواد اضافه و آن ها را با هم مخلوط کنید.

شیر ‌سرد را به تدریج بیفزایید تا خمیر صاف و یکدست شود. خمیر را حدود یک ساعت در کیسه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه تارت

پس از گذشت این مدت، خمیر را با وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کنید. سپس آن را در قالب ‌‌های تارت متوسط یا قالب‌ کیک یزدی بریزید. قالب ‌ها را در یک سینی بچینید و حدود 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید. وقتی شیرینی طلایی شود، آماده شده است.

تارت ‌های آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. این کرم را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید. سپس تارت ها را بنا به سلیقه با میوه ‌های مختلف تزیین کنید.

در آخر از بریلو یا ژله نیم‌بند شده برای حفظ طراوت میوه‌ ها و زیبایی و جلای بیشتر تارت‌ ها استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی

سالاد لوبیا چیتی یکی از سالاد های خوشمزه است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی

سالاد لوبیا چیتی یکی از انواع سالاد است که در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. این سالاد به دلیل مواد مغذی که دارد، گزینه خوبی برای یک شام سبک هم هست. طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی بسیار ساده است. حتماً این سالاد را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • لوبیا چیتی: نصف لیوان
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • نخودفرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • خیارشور: 2 عدد
  • کاهو به میزان دلخواه
  • ذرت: یک پیمانه
  • سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
  • ماست: یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

سالاد

طرز تهیه :

لوبیا چیتی را چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن از بین برود. سپس آن را با مقداری آب بپزید.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. آن ها را با مقداری آب و نمک حدود 15 دقیقه جوشانده و بعد آبکش کنید.

ذرت و نخود فرنگی را هم پخته و کنار بگذارید.

خیارشور ها را نگینی خرد کنید. توجه داشته باشید آب نداشته باشند.

هر مقدار کاهو که دوست دارید، خرد کنید. بهتر است برای سالاد لوبیا چیتی از کاهوی سالادی که شبیه کلم پیچ است استفاده کنید که ظاهر سالاد بهتر شود.

تمام مواد را با کاهوی شسته شده در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری شوید خشک یا تازه هم به مواد بیفزایید.

برای تهیه سس این سالاد، سس مایونز، ماست، روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل در آن بریزید. سپس آن را به مواد افزوده و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.

سالاد لوبیا چیتی آماده است. آن را حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد و جا بیفتد.

این سالاد را می‌توانید با شوید یا سبزیجات دیگر تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

ته چین بوقلمون ؛ باب دل مشکل پسندان

طرز تهیه ته چین بوقلمون را در مجله دلتا بخوانید.
ته چین بوقلمون

ته چین بوقلمون از انواع ته چین است که از نظر ظاهری شبیه دیگر ته چین ها است، ولی طعم و مزه خاص و منحصر به فردی دارد. در ته چین بوقلمون، همانطور که از نامش پیدا است، از گوشت بوقلمون استفاده شده که پر خاصیت است و چربی و کلسترول ندارد.

مواد لازم :

  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • برنج: ۴ پیمانه
  • گوشت بوقلمون: 500 گرم
  • ماست چکیده: ۱۰۰ گرم
  • ماست معمولی: یک پیمانه
  • دارچین: یک قاشق مرباخوری
  • روغن یا کره به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • پیاز: 2 عدد
  • زرشک: یک پیمانه
  • نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
  • کره به میزان لازم

طرز تهیه ته چین بوقلمون

طرز تهیه :

بوقلمون را با یک پیاز، نمک و ادویه می‌پزیم. پس از پخت آن را ریش ریش می‌کنیم.

برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس می‌کنیم.

یک عدد پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا سرخ شود. وقتی پیاز طلایی شد، مقداری کره و زرشک به آن افزوده و از روی شعله بر می‌داریم.

زرده های تخم مرغ را در ظرف گودى ریخته و با چنگال مخلوط می‌کنیم. ماست چکیده و مقداری زعفران دم کرده به آن می‌افزاییم.

برنج را در آب در حال جوش می‌ریزیم. وقتی برنج حالت سفتی اولیه خودش را از دست داد، آن را آبکش می‌کنیم.

حدود دو کفگیر از برنج را روی موادی که آماده شده، ریخته و مخلوط می‌کنیم.

ته چین بوقلمون مجلسی

قابلمه یا تابه مناسب پخت ته چین را چرب کرده و برنج را در آن می‌ریزیم. بوقلمون، دارچین و مخلوط پیاز و زرشک را روى برنج می‌ریزیم. ماست معمولی را با بقیه زعفران دم کرده و بقیه برنج مخلوط کرده، در تابه ریخته و با پشت قاشق فشار می‌دهیم.

در قابلمه را با دمکنی پوشانده و آن را روی شعله متوسط می‌گذاریم تا بخار کند. وقتی برنج بخار کرد، حرارت را کم می‌کنیم تا ته چین دم بکشد. حدود یک ساعت برای دم کشیدن کافی است.

ته چین بوقلمون را با زرشک و خلال بادام یا خلال پسته تزیین و سرو می‌کنیم.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

مربای زرشک ، مربای ملس پاییزی

برای آشنایی با طرز تهیه مربای زرشک با مجله دلتا همراه باشید.
طرز تهیه مربای زرشک

مربای زرشک یکی از انواع مربا است که با زرشک تازه درست می‌شود. زرشک تازه معمولاً از اواسط پاییز موجود است و از این رو مربای زرشک یک مربای پاییزی است. اگر طرفدار طعم ترش هستید، می‌توانید در این مربا کمتر شکر بریزید تا طعم ملس داشته باشد.

مواد لازم :

  • زرشک تازه: 500 گرم
  • شکر: یک کیلو
  • آب: 2 لیوان
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • گلاب در صورت تمایل

مربا

طرز تهیه :

برای تهیه مربای زرشک باید از زرشک بدون هسته استفاده شود. زرشک تازه خار و شاخه زیادی دارد. بنابراین ابتدا دانه های زرشک را از شاخه جدا کرده و کاملاً تمیز می‌کنیم. پس از پاک کردن زرشک آن را خوب می‌شوییم.

زرشک شسته شده را در جای مناسبی می‌گذاریم تا خوب خشک شود. اگر زرشک خیلی خیس باشد، ممکن است مربا کپک بزند.

آب و شکر را در یک ظرف لعابی یا تفلون ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد.

زرشک شسته شده را در شربت در حال جوش ریخته، اجازه می‌دهیم تا حدود نیم ساعت با حرارت ملایم و با در باز بجوشد. مراقب باشید این مربا زیاد نجوشد، چون کاراملی و بد رنگ می‌شود.

نیازی به هم زدن مداوم مربا نیست. فقط کافی است چند بار زرشک را با قاشق چوبی یا پلاستیکی زیر و رو کنیم. در 5 دقیقه آخر پخت، وانیل را اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید همراه با وانیل، مقداری گلاب هم در مربا بریزید.

بهتر است پس از اتمام پخت، مربا در همان ظرف به مدت 24 ساعت بماند تا اگر غلظت آن کم بود، شکر اضافه کنیم و اگر شکرک زد، مقداری آب بیفزاییم تا به غلظت دلخواه برسد.

پس از گذشت این مدت، مربای زرشک را در ظرف در بسته در یخچال نگه می‌داریم. بهتر است این مربا حتماً در یخچال باشد تا کپک نزند و سفت نشود.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

پای سیب ؛ عصرانه ای گرم و دلچسب

پای سیب یکی از انواع پر طرفدار شیرینی است.
شیرینی

پای سیب یک شیرینی خوشمزه است که در سراسر جهان تهیه می‌شود. پای سیب به شیوه ها و شکل های گوناگونی درست می‌شود و در کنار یک نوشیدنی گرم، عصرانه ای دلچسب و دلپذیر است.

مواد لازم :

  • آرد: 300 گرم
  • پودر قند: 250 گرم
  • کره: 200 گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سیب: 5 عدد
  • دارچین به میزان لازم
  • شکر: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه :

سیب ها را ریز رنده کنید. سپس با دارچین و شکر مخلوط کرده و روی شعله بگذارید تا آب سیب کشیده شود.

وقتی آب سیب تمام شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

برای تهیه مایه کیک، بگذارید تمام مواد به دمای محیط برسند. آرد و بیکینگ پودر را 3 بار الک کنید.

سفیده تخم مرغ را با 3 قاشق از پودر قند خوب هم بزنید تا سفید و پوک شود و از ظرف نریزد. آن را در یخچال بگذارید.

کره و بقیه پودر قند را با همزن بزنید تا پوک و کرم رنگ شود. سپس وانیل، عسل و زرده ها را افزوده، دوباره با همزن بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه ‌سپس سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مایه افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کرده پس از آن فر را روشن ‌کنید تا گرم شود.

کیک سیب

در قالب های پای کاغذ روغنی بیندازید یا کپسول های ضخیم مخصوص پای را آماده کنید.

یک لایه کم از مواد کیک را با قیف یا قاشق در قالب ریخته و یک قاشق سوپ‌خوری از مخلوط سیب و دارچین و شکر را روی مایه کیک گذاشته و آرام پخش کنید. دوباره با قیف یا قاشق روی سیب ها را بپوشانید.

دقت کنید مایه پای سیب نصف قالب را پر کند. چون اگر بیشتر باشد، سرریز می‌شود و اگر کمتر باشد، پف نمی‌کند.

قالب ها را حدود 45 دقیقه در فر می‌گذاریم تا پای آماده شود.

وقتی پای سیب آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود. سپس روی آن پودر قند الک کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

صفحه قبل 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 صفحه بعد